Våre produkter og tjenester

Vi får nye produkter hver uke! Kom innom butikken for mer informasjon om spennende nyheter!

Et utvalg av våre produkter og tjenester

Telefoni

image Vi tilbyr både mobiltelefoner, fastelefoner, trådløse telefoner og hele hussentraler. Vi har både Apple iPhone, Siemens, Nokia, Sony Ericsson, Lg, HTC, Samsung med mer. Vi hjelper deg å finne det riktige merket, de riktige funskjonene og de riktige løsningene for ditt firma.

Vi tilbyr selfølgelig også tilleggsprodukter og abonnement hos flere ulike operatører.


Data

image Vi tilbyr stasjonære pc’er, laptoper, servere, datakomponenter, programvare, skjermer og annet hardware.Vi tilbyr mange forskjellige merker. Vi leverer, installerer og setter opp alt for deg om dette er ønskelig.

Kom gjerne innom butikken eller ta kontakt om du ønsker deler/pakker eller trenger rådgivning for å finne den beste løsningen for din bedrift.


Radio

image Vi tilbyr forskjellige typer radioer til forskjellige formål. For jaktentusiaster kan vi tilby det siste innen jaktradioer, men også deler eller reperasjon av gamle modeller. Vi tilbyr også maritime radioer, sikringsradioer, yrkesradioer.

Vi rådgiver deg for å finne det som passer best til din fritid eller arbeidsplass for at den skal fungere optimalt. Besøk butikken eller kontakt oss for mer informasjon.


Overvåkning

image Vi tilbyr forskjellige løsninger innen overvåkning. Vi har systemer som både passer små butikker og til store produksjonslokaler. For å finne den beste løsningen for din bedrift kommer vi på befaring for å sjekke behovet og høre på dine inspill om hvor overvåkningen er ønsket.

Vi har både synlige og ”skjulte” kameraer i vårt sortiment. Vi installerer og setter opp hele systemet klart til bruk.


Trygghetsalarm

image Trygghetsalarmer er beregnet på eldre personer, bevegelseshemmede personer, eller personer som har behov for å tilkalle hjelp i en nødsituasjon. Alarm kan sendes til bemannet vaktsentral, eller til privattelefoner/mobiltelefoner. Ved inngåelse av avtaler fra kommuner sørger vi for rask levering ved bestilling på email/telefon, slik at brukere får apparatet raskest mulig.Tilleggsutstyr

image Vi fører forskjellige merker innen tilleggsutstyr. Om du skulle ha behov for en liten eller en kraftig printer så kan vi tilby deg forskjellige typer til forskjellig bruk.

Vi har det meste innen ekstrautstyr for data. Vi har også små tilleggsutstyr til både radio og telefoni, alt fra bærevesker til handsfree. Kom innom butikken eller ta kontakt for mer informasjon.


Abonnement/bredbånd

image Vi tilbyr telefonabonnementer og bredbånd (trådløs) fra flere leverandører. Vi hjelper deg med å finne den som passer deg best for ditt og din bedrifts bruk. Ta kontakt med oss for å få rådgivning og informasjon om de ulike tilbudene.


PC Problemer

image Vi utfører også enkle servicer på pc'er(laptop og desktop)som oppdatering, programmering, overflytting og rens av pc, samt noe oppgradering Hardware(Ram, HDD etc).

Advertisement

Kontakt Oss

Besøk oss gjerne eller kontakt oss på telefon for et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe din bedrift

 

Email:firmapost@tele-land.no

Phone:+47 73824730

Address:Bratsbergveien 25
Trondheim, 7037
Sør-Trondelag, Norway
Kart

 
 
Advertisement